Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Nu blir det Supercross för Sara i Los Angeles.

Klar för X Games!

Nu är det klart att jag kommer vara med och köra X Games i LA 3:e augusti. Jag har länge velat köra X Games och det har varit ett mål i min karriär att vara med där. Dock hade jag inte planerat att köra i år då jag inte har några erfarenheter av supercross.

Min mekaniker ringde mig för 2-3 veckor sedan och frågade om jag ville köra, jag tvekade lite i början men bestämde mig för att prova köra supercross en gång och sedan bestämma. Det är därför jag har kört supercross senaste veckorna och som jag har skrivit förut så tyckte jag att det var hur kul som helst så jag bestämde mig för att vara med.

Man blir inbjuden till X Games så vem som helst får inte vara med. Det känns riktigt häftigt att jag är en av 12 som får vara med.

Jag har kört mycket supercross senaste veckorna och även hoppat ramp för första gången eftersom det kommer vara med en ramp på banan i X Games. Jag ser verkligen fram emot det här och det kommer bli så kul!

2013-07-30 10:37
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.