Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Positiva resultat

Nu är jag hemma från Bosön och det har varit både bra och dåligt. Om vi ska börja med det dåliga så var det att jag inte fick göra mitt Vo2 max test för att jag hade känt av lite förkylningssymptom i veckan. Jag blev väldigt besviken eftersom jag hade sett fram emot det så mycket, men det var kanske lika bra så att jag inte skulle dra på mig någon större infektion.

Förutom det så har det bara varit bra. Jag kunde göra fyra tester; spänsthopp, knäböj, chins och brutalbänken. Spänsthoppen gick helt ok men jag är inte helt nöjd. Men eftersom jag har varit skadad och fortfarande är skadad så visste jag att jag inte skulle göra ett jättebra test. Vi brukar göra en repetion max på knäböj, men i och med min skada så gjorde jag 3 rep max för att inte belasta knät för mycket. Jag orkade 3x62,5kg och det är jag nöjd med med tanke på mitt fysiska tillstånd. Chins har jag inte gjort på länge pga mina axlar men nu fick jag göra det och det var kul. Jag gjorde 9st vilket är personligt rekord för mig. I brutalbänken slog jag också personligt rekord när jag gjorde 26st och det kändes väldigt bra.

Vi hade några föreläsningar om bl.a. träningslära, kost och återhämtning. I stort så var det en bra helg och nu är jag väldigt taggad för säsongen 2013!

Hade bra!
Sara

2013-02-17 23:00
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.