Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Det går framåt

Nu är det snart en månad sedan min operation och de senaste veckorna har jag kört på ordentligt med min rehab. I början gick jag på lite för hårt för snabbt så min sjukgymnast gav mig order att ta det lugnt och hålla mig till den träningen som han gav mig, så senaste tiden har jag verkligen gjort bara det som jag får göra.

Förutom min rehabträning tränar jag på som vanligt med styrka för överkropp men tyvärr blir konditionsträningen lite lidande. Jag får köra rodd, crosstrainer och cykel men än så länge bara i 20 minuter tre gånger i veckan. Jag har kört intervallträning i stakmaskinen senaste veckorna så jag får ändå ganska bra konditionsträning men jag saknar att köra långa distanspass samt intervaller på löpbandet, men snart så!

Jag känner att det blir bättre i knäet, har fortfarande lite ont ibland men inget märkvärdigt. På fredag ska jag träffa min sjukgymnast igen och hoppas såklart på positiva besked.

2013-09-24 12:14
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.