Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Tillbaka till USA

Av någon anledning kom inte mitt senaste inlägg upp här på bloggen där jag berättade om min operation som jag hade för två veckor sedan. Jag fick en återbudstid den 30:e augusti som jag tackade ja till. Operationen gick snabbt och bra, det tog 16 minuter för dom att snygga till inne i mitt knä. De tog bort bitar av meniskerna som var trasiga så förhoppningsvis ska det bli bättre nu.

Som sagt har det gått två veckor sedan min operation nu och jag håller på med rehab, i stort sett samma saker som jag gjorde förra hösten. Min sjukgymnast tror att jag ska kunna köra på ordentligt med min träning inom kort om allt funkar som det ska, jag längtar tills jag får börja springa igen!

Beräknad tid tills jag får börja köra cross igen är sex veckor efter operation, alltså fyra veckor till.

Om allt går enligt planerna och jag kommer igång med träning och körning är tanken att jag ska åka tillbaka till USA och ladda upp inför nästa säsong. Det är inte klart när jag ska åka men jag ser fram emot det, jag trivs verkligen där borta!

2013-09-15 20:10
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.