Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Supercross är kul!

I lördags fick jag chansen att prova på riktig supercross för första gången. För er som inte vet skillnaden på supercross och motocross så är supercross en mindre och intensivare bana med hopp i stort sett hela varvet. Motocross är en större bana och inte lika intensiv.

Jag har provat på några mindre inomhusbanor i Sverige tidigare, men det kan man inte riktigt kalla supercross jämfört med den här banan.

Det tog några varv innan jag vågade att börja hoppa men sedan tycker jag det gick bra, det gick mycket bättre än jag hade förväntat mig. Det var väldigt kul och jag körde på samma bana, Milestone, igår också.

I morgon kommer jag åka dit igen och fixa lite för jag har eventuellt en rolig sak på gång, men det tänker jag inte berätta förrän det är helt klart.

Jag hade ingen aning om att det skulle vara såhär kul med supercross men just nu tycker jag att det är mycket roligare än att köra vanlig cross. Det är helt nya utmaningar för mig och det känns kul varje gång jag klarar något nytt så jag är väldigt glad att jag fick chansen att prova det!

2013-07-10 11:46
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.