Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Nu var det förkylt

Nu har jag åkt på en förkylning igen. Den här gången är den mycket värre än sist, jag kommer inte ens ihåg sist jag var såhär dålig. Mina förkylningar brukar aldrig riktigt bryta ut utan det brukar oftast kännas som att jag är påväg att bli sjuk men den här gången slog det till ordentligt. Jag fick ont i halsen i onsdags och igår och idag har jag haft hosta och det rinner ur och jag nyser näsan hela tiden.

Jag har missat tre dagars träning nu och det känns jobbigt att det ska vara något som stoppar mig från att träna hela tiden. Är det inte mitt knä så är det sjukdomar. Jag börjar bli riktigt less på det här, nu får det vara slut på motgångar tycker jag.

Lake Mission Viejo, bra kontemplation för förkylda Sara.

Igår gick jag ut på en lång promenad med hög musik i öronen för att rensa mina tankar. Jag tog ett varv runt sjön här utanför och sedan satte jag mig i solen på ett ställe med fin utsikt och tänkte på allt och ingenting, det var riktigt skönt.

Idag mår jag lite bättre men jag känner mig ändå inte redo att börja träna än. Jag är ofta för tidig med att börja träna efter sjukdom vilket brukar leda till att jag blir dålig igen och det har jag inte tid med just nu. Jag känner att det är bättre att jag vilar en dag extra tills jag är riktigt frisk än att jag börjar för tidigt och förlorar en veckas träning till.

2013-04-05 22:29
Helena
Men Fy. Krya på dig Sara Kram Helena
2013-04-07 20:43
Helena
Men Fy. Krya på dig Sara Kram Helena
2013-04-07 20:43
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.