Logotyp Sydnärkenytt
06 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Två veckor utan träning

För två veckor sedan åkte jag på en förkylning. Det kändes inte så farligt i början och efter några dagar trodde jag att det började bli bra men så vände det och blev mycket värre och jag har fortfarande inte återhämtat mig helt.

Jag har inte kunnat träna alls under denna tid och tyvärr så fördröjer det min rehabtid eftersom jag inte har kunnat göra den heller. I morgon ska jag träffa min sjukgymnast och planen var att jag skulle börja köra cross igen nu i helgen, men vi får se vad han säger om det.

Det börjar närma sig en resa tillbaka till USA. Jag har planerat att åka över i mitten av november och börja min vinterträning. Än så länge har jag inte bokat någon biljett men så fort jag vet att knäet kommer palla hojåkning så kommer jag nog att boka. Jag ser verkligen fram emot att åka dit och få en bra försäsong med mycket körning.

2013-10-22 10:44
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.