Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Kört fyra dar i veckan!

Nu börjar jag äntligen bli helt frisk från min förkylning. Den höll i sig länge och jag är fortfarande inte helt 100 men jag kan i alla fall träna nu.

I måndags bestämde jag mig för att testa köra hoj igen. Jag var fortfarande lite snuvig och hostig men jag kunde inte hålla mig längre. Jag kunde knappt sova i söndags för jag var så taggad för att köra på måndagen och när jag vaknar så regnar det ute, men jag åkte iväg till banan i alla fall och det blev en toppendag!

Jag har kört cross mån-, tis-, ons- och torsdag den här veckan samt varit på gymmet ett par gånger så idag, fredag, tog jag en riktig vilodag. Jag brukar aldrig köra mer än tre dagar i rad, för det tar rätt bra på kroppen, men nu var det så länge sen jag körde ordentligt och jag hade så kul och jag vill få ihop så mycket timmar som möjlig på hojen så jag tog en fjärde dag den här veckan.

Lördag och söndag har jag planerat att köra igen och sedan på måndag flyger jag till Frankrike och kör lag-EM där nästa helg. Mamma och pappa hämtar upp mig i husbilen på flygplatsen, det ska bli så härligt att få träffa dom igen!!

2013-04-13 22:28
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.