Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Inte nöjd men sexa

i lag-EM i Frankrike

Hej!

Nu är jag tillbaka i Kalifornien efter en vecka i Frankrike. Det har varit skönt att bli servad med mat och dyligt nu när jag har bott med mamma och pappa.

När jag lämnade USA förra vecka var det ca 10-15 grader och regn och när jag kom fram till Zürich, dit jag flög, var det ca 25 grader och sol, så det var väldigt skönt. Som sagt flög jag till Zürich där mamma och pappa hämtade mig i vår husbil och så fortsatte vi till Frankrike.

Vi bodde i Causses et Veyran där en svensk vi känner precis har öppnat ett jättefint B&B. På onsdagen åkte vi och tränade på en bana, kommer inte ihåg vad den heter, men det var stenhård och svårkörd. Det kändes inte så bra i början men det gick bättre och bättre så när vi lämnade banan var jag ganska nöjd med min körning.

På torsdagen tog jag och min “team mate” Frida Östlund ett cykelpass i bergen, jobbigt och kul. Sedan lade vi oss vid poolen och tog det lugn på eftermiddagen.

Vi åkte till tävlingsbanan på fredagen för att göra oss redo för lag-EM, det regnade nästa hela dagen och var jättekallt. På lördagen kvalade vi och det gick bra för vårat lag, vi kom fyra. Men jag var inte alls nöjd med hur jag körde. Fick kramp i armarna och körde dåligt helt enkelt.

På söndagen var det dags för finalerna. Jag körde bättre än vad jag gjorde på lördagen men var ändå inte i närheten av nöjd med mina prestationer för jag hade trott att jag skulle köra bättre. Vi gjorde i alla fall hyfsat bra resultat och slutade på en total sjätte plats med samma poäng som femman.

Även fast vi inte nådde vårat mål som var topp tre så hade vi väldigt roligt och en bra lagkänsla vilket är väldigt viktigt. Vi gav allt vi hade och jag tycker ändå vi kan vara ganska nöjda med vår insats.

2013-04-24 21:52
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.