Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Eftermiddag med kändisar

Igår fick jag och min bror Anders chansen att åka hem till Maria Montazami och hälsa på. Hon bor ungefär 20 minuter ifrån där jag bor nu.

Tobias Bader, som är dansare i Let's Dance, är en gammal barndomsvän till oss och han är just nu och hälsar på hos familjen Montazami och det var därför vi fick chansen att komma dit.

Förutom Tobbe och Montazami så var även Johan Pråmell där. Han är tydligen producent för Svenska Hollywoodfruar och igår höll dom på och tog massa kort till serien.

Maria var precis som på TV och det var roligt att se. Hon är nog en av världens snällaste människor, riktigt härlig tjej. Hennes hus är också som på TV, mycket prylar (speciellt tofsar) och väldigt mysigt. Deras trädgård och pool var väldigt fin.

Det var kul att få träffa hennes hund Molly också, så himla söt!! En sån hund vill jag ha!

2013-06-27 1:10
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.