Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Turister för en dag

Jag har varit förkyld i snart en vecka nu, det är jobbigt för det känns som att jag blir sjuk hela tiden. Började att känna av det i slutet av förra veckan och efter tävlingen i lördags blev det sämre så nu har jag fått vara hemma och vila i några dagar. Idag mår jag bättre så i morgon ska jag prova att köra igen.

Igår passade jag och Anders på att vara turister. Det är inte så ofta jag hinner med att vara det eftersom min träning tar upp i stort sett all min tid så det gäller att passa på när det finns tid över. Vi tog en heldag i Hollywood vilket var mycket trevligt. Vi började med att åka och kolla på Hollywood-skylten. Jag har varit där några gånger tidigare men det var första gången för Anders.

Kända figurer i vax hos madame Tussaud.

Efter det gick vi runt och kikade lite på Hollywood Boulevard, det var en hel del folk där igår så det var kul. Vi gick in på Madame Tussauds och det var riktigt coolt. Jag har aldrig varit där förut men jag har länge velat gå in där. Jag förstår inte riktigt hur de kan göra dockorna så lika kändisarna, de ser ju precis ut som riktiga människor.

Vi avslutade våran turistdag på Santa Monica beach. Jag älskar det stället, där skulle jag verkligen kunna tänka mig att bo. Det är en fin strand och mysig pir och så finns det en jättemysig park precis ovanför stranden. Ända sedan jag var där första gången för ganska exakt ett år sedan med mina föräldrar så har jag velat ta en löpttur i parken och på stranden. Förra året blev det aldrig av och nu kan jag tyvärr inte springa på grund av mitt knä så det ser inte ut att bli av i år heller. Men någon dag ska jag springa där!

2013-05-24 22:38
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.