Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Blandade känslor

I helgen som var körde jag X Games i Staple Center, LA. Jag körde på lördagen men jag och min mekaniker var där redan på torsdag eftermiddag. Vi Kollade på Best Whip och Freestyle på kvällen och sedan bodde vi på hotell reasten av helgen.

På fredagen fixade vi lite grejer och sen kollade vi på Step up och Speed and Style på kvällen. Step up var riktigt häftigt att se live.

På lördagen var det som sagt dags för race. Vi kollade banan och gjorde allt redo på morgonen och vid två körde jag min första träning. Vi hade tre träningar och den sista var tidskval där jag blev 9:a. Jag var inte så nöjd med placeringen men alla tider var jämna så det kändes ändå bra inför finalen.

Eftersom jag var nia på tidsträningen fick jag välja startspår ganska sent och fick därför inget bra spår. Jag gjorde en riktigt dålig start och var näst sist ut första sväng. Min körning kändes ok men jag körde ganska stelt och passivt så jag var inte nöjd med min åttonde plats.

Även fast jag inte är nöjd med min prestation så är jag glad att jag fick vara med om det här, det var en riktigt häftig upplevelse. Jag hade inte den bästa uppladdningen inför tävlingen då jag körde supercross för första gången någonsin fyra veckor före race och slog i mitt knä riktigt illa två veckor innan och kunde bara köra en gång efter det innan tävlingen. Jag hoppas att jag får möjlighet att köra X Games igen och då kunna vara bättre förberedd.

2013-08-06 14:23
Göran Jonsson
Kör på Sara . Jag håller tummarna för dig . IFK KUMLA FOTBOLL / Göran
2013-08-07 10:20
Göran Jonsson
Kör på Sara . Jag håller tummarna för dig . IFK KUMLA FOTBOLL / Göran
2013-08-07 10:20
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.