Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Lazy Sunday Race i Pala

I söndags körde jag en tävling i Pala som heter Lazy Sunday Race. Jag vet inte varför, för det är allt annat än lazy. Jag körde två olika klasser, Women's Pro och 250 intermediate. Totalt var det cirka 35 klasser så det var många olika klasser som körde ihop därför vet jag inte riktigt vad jag blev, men det är inte så noga för denna tävlingen körde jag bara som ett bra träningspass.

Det blev fyra heat à sex varv för mig. Perfekt tempoträning och alltid bra att få köra några riktiga starter.

Min körning funkade bra hela kvällen och det var ett roligt race så jag kommer säkert att köra det igen. Nu på lördag är det dags för nästa deltävling i Triple Crown och det ser jag verkligen fram emot!

2013-06-05 14:18
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.