Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

En vecka i England

Nu är jag hemma efter en vecka i England. Jag och min pappa åkte dit förra veckan för att köra VM där i helgen. Jag har varit i England en gång tidigare för många år sedan men det här var första gången jag körde där.

Det var en av de häftigaste banor jag någonsin kört på med många riktigt stora hopp. Tyvärr gick det inte så bra som jag hade hoppats på. I första heatet kraschade jag så fick jobba mig upp från sist och slutade på en 19:e plats. I andra heatet hände något med min hoj efter halva heatet och den började gå riktigt dåligt. Jag kom knappt upp för backarna men jag kunde i alla fall hålla min 9:e plats i mål. Som sagt en tuff helg men det är sånt som händer.

Nu är det ganska oklart vad som händer närmaste veckorna för mig. Jag väntar på en operationstid för mitt knä och för tillfället vet jag inte när det blir av. Jag skulle ha opererat mig nu på fredag men något blev fel med den tiden så nu står jag på en väntelista och kan få en tid när som helst. Får jag ingen tid den här veckan så kommer jag förmodligen att köra SM i Finspång i helgen som kommer.

För att sammanfatta England så är det precis som det ser ut på serier man ser på TV. Sist jag var i England var jag mest i London men den här gången fick jag se lite mer av landet och jag tycker det är riktigt mysigt. Konstigt att åka på fel sida av vägen, jag körde aldrig men jag fick vara med och påminna min pappa när han körde för det kan lätt bli kortslutning när man kommer till en korsning men det gick bra för oss.

Efter att ha varit i USA och pratat amerikanska är det ganska svårt att höra vad engelsmännen säger, deras dialekt är så speciell det är en helt annan engelska. Jag har alltid tyckt att engelskan är ganska charmig och det är nog det som skolengelskan är mest lik, men jag föredrar amerikanska.

2013-08-28 0:30
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.