Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Jobbig förkylning

I över tre veckor har jag nu dragits med en jobbig förkylning. Det värsta är att jag har haft ont i halsen under hela denna period så jag har inte vågat träna och tyvärr har jag inte kunnat genomföra min rehab ordentligt. Jag har varit både på vårdcentralen och hos en annan läkare och gjort olika tester men ingen kan se något fel. Visst är det skönt att det inte är något fel men jag tycker det är konstigt att jag har haft halsont tre veckor i sträck när jag i vanliga fall aldrig har ont i halsen i mer än cirka tre dagar. Men men, det är bara att vänta och hoppas på att det går över.

Jag har i alla fall fått lite positiva besked i veckan. I början av veckan träffade jag min sjukgymnast och han sa att det inte gör så mycket att jag har missat lite rehab och han tror att jag ska kunna börja köra cross lite lätt i november. Så nu är det bara att hålla tummarna att jag ska bli frisk för om jag kommer igång med träningen nu så är det bara en månad kvar tills jag kan köra!

Förra veckan var jag i Göteborg och hälsade min kompis Emma som flyttade dit för lite mer än ett år sedan. Jag har tyvärr inte haft möjlighet att hälsa på henne tidigare då jag vanligvis inte är hemma så ofta och så har det varit svårt att passa in hennes arbetstider osv. men nu passade det äntligen. Hon bor jättemysigt i ett vattentorn med utsikt över Liseberg.

Vi gjorde inget speciellt för det var väldigt kallt så det var inte så skönt att vara ute. Men vi var ute och åt på några olika restauranger och åkte runt lite i Göteborg. Jag tycker att det är en mysig stad, men väldigt stor med mycket folk och trafik. När jag först kom fram stod jag och väntade på Emma vid en busscentral och hela tiden var det folk som sprang för att hinna med bussarna. Det känns som att många lever under stress i den staden. Även om man själv inte är stressad så blir man nog stressad av att se andra stressa. Så kände i alla fall jag. Men det var dagtid. När vi var ute senare på kvällen var det däremot väldigt lugnt.

I helgen blir det ganska lugnt för mig. Jag ska med till Uddevalla på söndag och kolla på den sista seriedeltävlingen. Örebro har vunnit division 1 många år i rad men i år har de haft det lite motigt. Jag har inte koll på hur vi ligger till men jag skulle tro att vi ligger runt tredje plats. Jag hoppas att det går bra på söndag så att vi kan plocka några placeringar. Jag ser även fram emot nästa år då jag kan vara med och hjälpa laget igen!

2014-10-02 17:55
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.