Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Säsongen 2014

Nu är ett nytt år här och det kommer bli ett annorlunda år för mig. Under de två senaste säsongerna har jag bott och tävlat i USA men i år kommer jag att återvända hem och tävla i Europa. Jag kommer att köra VM och SM.

Mitt första VM går i Qatar första helgen i mars och efter det kommer jag förmodligen träna utomlands i Spanien, Italien och Holland i några veckor. Jag ser fram emot säsongen och hoppas att 2014 blir ett grymt år.

Just nu är jag i Kalifornen och jag stannar här till 18:e februari. Träningen går bra och jag känner mig stark. Efter min knäoperation hade jag svårt att träna så mycket kondition som jag ville och när jag gjorde mitt senaste konditionstest var jag inte alls nöjd. Men nu har jag kunnat träna ordentligt i några månader och det känns som att jag är i bra form just nu.

Igår sprang jag ett miltest på gymmet och jag slog mitt gamla rekord med över två och en halv minut så jag är väldigt nöjd. Jag har haft som mål att springa en mil under 40 minuter väldigt länge och igår sprang jag på 39 minuter och 42 sekunder så det kändes hur bra som helst.

Idag har jag vilodag och jag ska ine göra något speciellt utan bara ta det lugnt. Jag har tränat riktigt hårt de senaste veckorna så det är skönt med en riktig slappardag. Jag är lite sugen på att åka och shoppa idag för jag har inte hunnit göra det sedan jag kom hit.

Under de senaste vecorna har det varit 25-30 grader och sol här vilket jag tycker är väldigt skönt. De sa på nyheterna igår att dte inte har regnat på 34 dagar här och det är den varmaste vintern på 100 år tror jag. För ungefär en vecka sedan var det en jättestor skogsbrand här i närheten och jag antar att dte var pga. värmen och torkan.

Hade bra allihopa!

2014-01-24 20:55
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.