Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Hej på er!

Idag har jag varit och provat och beställt ett knäskydd. Skyddet är som jag nämnt tidigare speciellt för korsbandsskadade och det används av många motocrossförare, bl.a. Antonio Cairoli som vunnit många VM.

Skyddet som jag beställt kommer vara specialtillverkat för att passa just mig så det känns bra. Det tillverkas i USA så det kommer ta några dagar innan jag får det, men förhoppningsvis kommer det någon dag nästa vecka så att jag kan börja köra igen.

Så fort jag kommit igång med körningen och om allt funkar som det ska så kommer jag åka till USA och träna så fort som möjligt.

Sara

2013-02-06 23:00
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.