Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Över ett år sedan jag tävlade

Hej på er!

Nu var det länge sedan jag skrev här så tänkte ge er en uppdatering om hur det går för mig. Som rubriken säger har jag inte tävlat på över ett år och i stort sett inte suttit på hojen över huvud taget. Tredje maj förra året bröt jag båtbenet och efter det har jag kört cross cirka fyra gånger. Jag är riktigt sugen på att komma tillbaka nu men som det set ut i dagsläget kommer det att bli ännu en sommar utan cross för mig. 

Jag kämpar fortfarande för att bli av med min twar infektion. Har testat alla möjliga tänkbara lösningar men tyvärr är det inget som biter på mig. Jag vet att dessa infektioner tar tid att läka men nu har jag gått med det i över nio månader så jag tycker det börjar bli nog nu. 

De senaste månaderna har jag inte kunnat träna mycket alls. Det enda jag har gjort är att underhålla min rehabträning för mitt knä för att inte falla tillbaka allt för långt. Idag åkte jag ut och cyklade lite och det gick faktiskt ovanligt bra. Fick lite huvudvärk men långt ifrån så mycket som jag brukar få så det är absolut ett steg i rätt riktning. Jag hoppas att det fortsätter så nu. 

Hade bra!

2015-06-13 13:54
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.