Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Läker sakta men säkert

Jag var inne på ny kontroll av min hand idag på sjukhuset. Jag har blivit mycket rörligare i handleden men eftersom man fortfarande kan se en fraktur på båtbenet får jag inte börja belasta handen än.

I måndags var jag hos min sjukgymnast med mitt knä och det fortsätter att gå i rätt riktning men det finns en viss svullnad och vätskesamling så jag måste fortfarande ta det lugnt. Men jag fick i alla fall några nya styrke- och balansövningar.

Har en ny tid med min sjukgymnast nästa vecka och jag hoppas på att få börja göra lite mer träning för jag börjar bli rastlös nu.

För att fördriva tiden bestämde jag mig för att måla om några hyllor och en byrå. De var träfärgade och ska nu bli svarta. Jag började igår och målade på första lagret, men det ska målas tre gånger till så jag har att göra ett tag men jag tror det kommer bli riktigt snyggt!

2014-07-24 10:55
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.