Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Gör mig frisk!!

Fortfarande ingen förbättring med min förkylning tyvärr. Det börjar bli extremt jobbigt att inte kunna träna, men jag får försöka att stå ut. Nästa vecka ska jag träffa en ny läkare som förhoppningsvis kan leta reda på vad det är för fel.

En sak som är positiv är i alla fall att mitt knä börjar kännas bra igen. Min sjukgymnast tyckte det såg bra ut när jag träffade han i veckan men tyvärr kan jag inte riktigt gå vidare i min rehab eftrsom jag inte är frisk.

Igår följde jag med min syster på gymnastiktävling i Västerås. Hon är tränare i Kumla GF som är ett väldigt framgångsrikt lag. Gymnastiken betyder lika mycket för henne som crossen gör för mig. Därför tycker jag att det är kul att vara med ibland och se vad det är hon gör om dagarna. Hon lägger enormt mycket tid på gymnastiken och hon är en stor källa bakom gymnasternas framgångar vilket jag är stolt över.

De tog sex guldmedajler av nio möjliga och total vann samtliga tre klasser igår. Det är häftigt att se dom duktigaste när dom kör sina varv. Dom gör saker som man inte tror är möjligt, en kille som var med gjorde en trippelvolt på trampett. Även de minsta är roligt att kolla på. Jag tror de minsta är runt 6-8 år och de gör volter och flickisar som är riktigt bra, dessutom tycker jag det är bra gjort av de små att lära sig ett friståendenummer.

2014-11-09 17:06
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.