Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Det närmar sig
tävling igen

Träningen flyter på bra nu, både körningen och fysträningen. Tyvärr kan jag inte springa just nu med mitt knä vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Det finns nog många som önskar att de hade ett trasigt knä att skylla på för att slippa springa då många rent av avskyr löpning. Men jag gillar att springa och jag anser det vara den absolut bästa konditionsträningen.

Istället för löpning kör jag nu en hel del roddmaskin, crosstrainer och simning. Det funkar bra när jag kör mina distanspass men när jag ska köra intervallpass har jag svårt att komma upp i samma puls som när jag springer. Men nu är det som det är så jag får göra det bästa av situationen.

I morgon hade jag tänkt köra cross men när jag kom hem förut satt det en lapp på dörren som sa att det hade varit ett postbud här som skulle lämna ett paket som jag väntar på men de kunde inte lämna det utan en signatur från mig så i morgon måste jag vara hemma och ta emot det paketet. Det är min fjädring som har varit i Texas och gjorts iordning. Det ska bli kul att testa den och se om jag känner någon skillnad.

Idag lämnade jag ägaren av huset jag bor i på flygplatsen, han skulle hem till Sverige igen. Så nu bor jag här ensam men inte så länge till för på lördag kommer min bror Anders hit. Han ska träna mig och förhoppningsvis få mig snabb till första amerikanska mästerskapstävlingen som går 18 maj, alltså om ca. 2 veckor. Jag känner mig ganska redo men det känns bra att jag har lite mer tid till att träna.

Hoppas ni alla hade en trevlig valborg!

2013-05-01 11:13
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.