Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Släppte tankarna på knäet

I lördags åkte jag till Lake Elsinore för att prova köra igen. Jag var lite rädd i början och tänkte på mitt knä nästan hela tiden. Det var på den banan som jag skadade mitt knä i höstas, men det tänkte jag inte så mycket på.

Efter jag kört mitt första pass och kände att det funkade bra med mitt knä så kunde jag släppa tankarna på knäet mer och mer. Det var kul och det kändes bra att köra. Banan var ombyggd sedan jag var där sist och den var väldigt rolig så dit åker jag nog snart igen.

Idag har jag simmat och gjort min rehab för knäet. I morgon ska jag köra ett tuffare konditionspass och ett styrkepass och sen på tisdag tänkte jag köra cross igen.

2013-04-01 2:22
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.