Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Ingen förbättring

Just nu är det väldigt tuffa dagar. Jag blir inget bättre med förkylningen och blir bara mer och mer stressad då nästa säsong närmar sig. Även om det inte är förrän i slutet av februari så känns det som att jag inte kommer ha tillräckligt med tid att förbereda mig på. Jag har inte kommit igång med körningen och jag har mycket styrka och kondition att bygga upp innan jag kan känna mig redo för att köra ett VM.

Jag har i alla fall under den senaste veckan fått klart med några sponsorer inför nästa säsong och jobbar även på några dealar som jag tror kommer bli riktigt bra. Det är alltid mycket att fixa med under den här tiden på året vilket också leder till en viss stress, men just nu har jag mycket klart eller på väg att bli klart så det känns riktigt skönt.

I helgen satte jag mig på hojen för första gången sedan tredje maj. Jag körde några varv runt huset och det var en härlig känsla, det ska bli så kul att börja köra igen. I morgon ska jag träffa min sjukgymnast. Knäet känns mycket bättre nu än sist jag träffade honom så jag hoppas på att han ska kunna ge mig ett besked om när jag får börja köra.

2014-11-03 11:21
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.