Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

I love löpning

Jag kör en svengelsk rubrik nu när jag snart ska åka till USA. Det var planerat att jag skulle åka nu på lördag den 16:e men lite saker kom emellan så jag var tvungen att skjuta på det men troligen kommer jag iväg inom två veckor.

Senaste veckorna har jag kommit igång ganska bra med löpningen igen. Jag är uppe i sex kilometer nu så det börjar ta sig och mitt knä känns bra. Jag får öka min distans med en halv kilometer varje gång jag springer så snart kan jag köra på som vanligt. Det gör lite ont ibland när jag springer men inget märkvärdigt, lite smärta får man tåla!

Idag sprang jag mitt första intervallpass på väldigt länge. Jag sprang 10st. 70/20 intervaller på löpband. Väldigt jobbigt men känslan efteråt är bland de bästa som finns.

Bilden tog jag igår när jag var och sprang i viaspåret. Jag älskar den bilden, blir sugen att gå ut och springa varje gång jag kollar på den. Vissa kanske tycker att jag är konstig som känner så men ett lugnt spår i skogen är den absolut bästa platsen att springa på tycker jag. Så skön och frisk luft, speciellt nu på hösten, och det är väldigt fridfyllt och jag mår så bra efteråt. Lite skön musik i öronen är pricken över i:et!

Hade bra!

2013-11-14 14:43
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.