Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Sara med sina kära hojar

Första tävlingen

börjar snart

Nu har jag snart varit här i två veckor redan, tiden går riktigt fort. Jag har haft fullt upp nästan varje dag men nu tror jag det mesta är fixat, vilken känns skönt.

Vi har köpt en pick up här borta, det har tagit mycket av vår tid att köpa den. Först så kollade vi runt på massa olika bilar innan vi bestämde oss för denna och så har vi fixat med försäkringar och allt sånt. Vi köpte den av en annan svensk som vi känner genom crossen, så det gick ändå rätt så smidigt.

I måndags fick jag mina hojar och i tisdags körde jag för första gången. Det kändes väldigt bra och det var så kul att köra men tyvärr slog jag i mitt skadade knä under det sista passet jag var ute på. Jag kraschade inte men jag satte ned benet väldigt hårt i en sväng och fick ont. Jag tänkte direkt att “shit, nu är det kört” för jag kände att det inte kändes rätt i knäet. Men jag fick tag på min sjukgymnast i Sverige dagen efter och han trodde inte att det var någon fara. Jag träffade även en sjukgymnast här borta som sa likadant.

Eftersom mina menisker är skadade och mitt korsband är av så funkar inte mitt knä som det ska vid såna hårda smällar. Om jag förstått det rätt så var det som hände ungefär så att benen i knäet slogs ihop under smällen och det är det som gör ont. Inget farligt egentligen och sjukgymnasten här sa att det inte kan bli sämre än vad det redan är, så det är bara att vila några dagar tills det känns bättre och sedan köra på igen. Han sa att det är väldigt viktigt att jag kör på med min rehab så det tänker jag göra och sen är det bara att hoppas på att det håller.

Nu är min pappa påväg hem till Sverige så nu bor jag här med två andra svenskar. Jag ska vara här i cirka två veckor till innan jag flyger till Frankrike för min första tävling. Det är helt sjukt vad tiden går fort, jag tycker att det är både bra och dåligt. Det är skönt att det går fort för jag längtar till säsongen startar men samtidigt känner jag mig inte alls redo än för att tävla, jag har tränat alldeles för lite cross. Men nu är det som det är med mitt knä, jag har gjort allt jag kan för att bli bra så det är bara att göra det bästa av situationen. Jag hoppas i alla fall att jag kan få ihop lite fler åktimmar innan första tävlingen.

Glad påsk på er!

2013-03-29 0:28
AB
Lycka till under säsongen , hoppas du slipper fler skador!
2013-03-29 11:52
AB
Lycka till under säsongen , hoppas du slipper fler skador!
2013-03-29 11:52
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.