Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Korsbandsoperation på G

Hej, nu har jag lite bra nyheter att berätta. Eftersom jag pga min båtbensskada kommer missa större delar av både SM och VM bestämde jag mig för att försöka få mitt korsband opererat för att kunna komma tillbaka 100% till 2015.

Jag tror att i stort sett alla sjukhus slutar att operera under sommaren så det var lite bråttom att få en tid för jag ville inte vänta tills efter sommaren eftersom det tar minst 6 månader att komma tillbaka efter en sådan operation. Jag trodde inte att jag skulle få nån tid för det verkade vara fullbokat överallt men så förra veckan ringde de och sa att jag hade fått tid för operation på en idrottsklinik i Stockholm på onsdag (11/6).

Detta betyder att säsongen 2014 är helt över vilket såklart är tråkigt men jag är jätteglad att jag ska operera knäet och förhoppningsvis få ordning på det för jag har haft ganska mycket problem med det senaste tiden. Dessutom betyder detta att mitt båtben kommer få god tid på sig att läka vilket känns bra då jag har hört många som börjat köra för tidigt och fått stora problem med det.

Efter operationen kommer jag behöva gå med kryckor vilket kommer bli lite svårt eftersom jag är gipsad på armen. Det kommer nog bli några jobbiga veckor då jag kommer ha svårt att röra mig och duscha osv. men förhoppningsvis kommer det vara värt det. Jag är i alla fall riktigt taggad på att få ordning på min kropp och jag kommer jobba hårt för att vara redo till nästa säsong!

2014-06-09 11:41
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.