Logotyp Sydnärkenytt
07 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

GOD JUL

Hej på er alla, hoppas ni har en underbar jul!

Jag har det bra här i Kalifornien och äntligen har värmen kommit tillbaka. Det är fortfarande kallt på mornarna men det är runt 20-25 grader på dagarna.

Jag gillar julen här borta, det är riktigt mysigt, fast jag saknar min familj. Det jag gillar med julen här är att det är så stort och så mycket julpynt överallt. För några dagar sedan åkte vi till några speciella gator här i närheten där de har extra mycket julpynt på husen och i trädgårdarna. Det var riktigt coolt att se, lampor överallt och uppblåsbara snögubbar, tomtar och andra figurer i hela trädgårdarna. Jag tog några bilder om jag tänkte visa här men tyvärr funkar inte mitt internet så bra så jag kunde inte ladda upp dem.

I lördags var jag på en julfest hemma hos en familj som jag känner. Deras hus hade riktig julstämning. En stor julgran med massa paket och julpynt överallt, väldigt mysigt. Jag fick en hudlotion som luktar pepparmint och jag älskar den!

Idag, julafton till ära, har inte varit min lyckodag. Det började bra med att jag fick prata med min familj på skype och sedan skulle jag åka iväg och köra cross. När jag kom till bilen och kollade över hojen såg jag att det fattades en skruv till fjädringen och den kan jag inte köra utan och jag hade ingen extra. Jag åkte till en av de största crossbutikerna i Kalifornien, inte så långt ifrån där jag bor, för att köpa en ny. Jag kom dit 9.15 och dom öppnade inte förrän 10.00 så jag fick vänta utanför i 45 minuter. Väl när de hade öppnat så hade de inte den skruven på lager så jag fick vända och åka hem igen och det blev ingen körning idag.

Eftersom dte inte blev någon körning tänkte jag springa till gymmet, köra ett styrkepass och sedan springa hem igen. Så jag springer dit och så visar det sig att gymmet är stängt. Så jag fick springa hem igen och köra ett styrkepass hemma.

Efter träningen skulle jag laga min favoriträtt, hemmagjorda fiskpinnar och potatismos, och jag misslyckades helt med fisken. Så ni förstår att jag inte har haft en så jätterolig dag än så länge men förhoppningsvis blir kvällen bättre.

I morgon firar vi jul i USA. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra än, jag har lite olika alternativ så vi får se vad som händer.

2013-12-25 3:32
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.