Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Inget mer gips

Idag har jag varit på sjukhuset och gjort ny röntgen på min hand. Det var snart tio veckor sedan jag skadade mig men fortfarande var inte båtbenet helt läkt. Men doktorn sa att det såg bra ut och att det inte är något som tyder på att det inte skulle fortsätta läka så jag fick ta bort mitt gips. Jag kommer dock att bära en slags skena de kommande veckorna och jag får inte utsätta handen för någon belastning.

Jag fick även träffa en sjukgymnast som gav mig några rörlighetsövningar som jag ska göra några gånger om dagen. Handen är väldigt stel just nu men det är normalt efter så många veckor med gips.

Mitt knä blir bättre och bättre hela tiden och nu går jag ganska bra utan kryckor. Jag tar till en krycka om jag ska gå långt för att undvika att överanstränga knäet och dra på mig svullnad.

I helgen ska jag åka till Kungshamn och hälsa på några bekanta. Det ska bli kul och härligt att komma dit för det är så fint där på sommaren och det var länge sedan jag var där.

Hade bra!

2014-07-10 15:19
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.