Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Några bra dagar i Stockholm

I helgen var jag på Bosön med Topp & Talang, en satsning inom förbundet. På lördagen körde vi fysprofilen som innehåller bl.a. chins, dips, brutalbänken, spänsthopp, bänkpress och knäböj. Jag kunde inte vara med och göra harres test, en smidighetsbana, eftersom mitt knä är för instabilt för den övningen. De andra testerna gick bra, jag hade ökat i de flesta övningar.

Söndag hade vi några olika föreläsningar samt ett lättare fyspass där vi gick igenom olika övningar. I måndags avslutade vi med Vo2 max. Jag visste att jag inte skulle få så bra resultat efter min operation, men det gick ändå helt ok. Nu hoppas jag att jag ska kunna börja springa ordentligt så att jag kan jobba mig upp till de värden jag hade innan min knäskada.

När alla tester var klara stannade jag kvar i Stockholm men mina kompisar Sara och Tina. Tina flyttade till Stockholm för några månader sedan för att hon skulle börja plugga där och jag har inte sett henne sedan dess så det var kul att få träffa henne igen. Vi gick på stan och åt middag på en rastaurang med jättegod mat och det var väldigt mysigt och trevligt.

2013-11-06 15:58
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.