Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Börjar se ljusare ut

Den senaste månaden har jag mått ganska bra och jag har kunnat träna tre till fyra gånger i veckan vilket är ett stort framsteg. Jag har även kört cross ungefär en gång i veckan. Det känns helt okej men jag är fortfarande inte tillåten att hoppa på grund av mitt knä. Kommer jag bara igång och tränar lite bättre så kommer nog mitt knä vara helt bra snart. 

Jag har ungefär en månad kvar av min nuvarande antibiotika och jag hoppas verkligen att jag mår helt bra när denna kuren är slut. Jag vill inget hellre än att koma igång och köra ordentligt och kunna träna som jag vill. Så snälla, håll era tummar för att det kommer bli bra!

Idag ska jag åka på Noramarken. Det var länge sedan jag var på marken där, men nu när jag är hemma och inte har något speciellt för mig tänkte jag passa på att åka dit. Jag gillar Nora, det är en fin och mysig stad. Jag tillbringade mycket tid där som liten då min mormor bodde där i många år. 

Trevlig helg!

2015-08-29 8:00
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.