Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Blir aldrig frisk

Nej det verkar som att jag aldrig ska bli frisk. Under de senaste sju veckorna har jag dragits med någon slags förkylning som vägrar ge med sig. Jag har varit på flertalet läkarbesök och gjort olika tester men det är ännu oklart vad som är felet. Jag har ätit två penicillin kurer och efter den andra blev mitt halsont lindrigare men så fort jag anstränger mig det minsta så känner jag av det. Dessutom har jag haft en fruktansvärd huvudvärk de senaste två veckorna.

Detta har såklart påverkat min rehabilitering av knäet eftersom jag inte har kunnat träna fullt ut. När jag sist träffade min sjukgymnast blev det ett litet bakslag och jag fick backa med några övningar. För två veckor sedan kändes knäet inte alls bra men nu har jag kunnat genomföra min rehab ganska bra så det börjar kännas bättre igen.

Rehabiliteringen för knäet är dock den enda träningen jag har kunnat genomföra den sista tiden, vilket såklart gör att min styrka i överkropp och kondition blir lidande. Det känns jobbigt eftersom säsongen 2015 inte ligger allt för långt bort. I slutet av februari ska jag helst vara i bra form och ha fått några timmar på hojen för då drar VM igång.

Just nu känns det tungt. Jag har en tid hos en öron-näsa-hals läkare, men inte förrän 13:e november. Jag har försökt få en tidigare tid men det verkar omöjligt. Så nu är det väl bara att hålla tummarna för att denna förkylning ska ge med sig av sig själv så att jag kan gå tillbaks till mina gamla rutiner. Det är ett stort steg att gå från att träna tre gånger om dagen till tre gånger i veckan så jag kryper verkligen på väggarna.

Om någon har några bra tips på vad jag kan göra för att bli frisk är ni mer än gärna välkomna att höra av er. Just nu skulle jag göra i stort sett vad som helst för att bli frisk!

2014-10-29 9:15
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.