Logotyp Sydnärkenytt
02 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Vart är värmen?!

Nu har jag varit här i lite mer än en vecka och jag trivs hur bra som helst. Jag har kört cross fem gånger än så länge och det funkar bra, banorna här borta tröttnar jag aldrig på! Jag har mest kört på Milestone och i fredags var jag på Glen Helen på Kurt Caselli Ride Day. Kurt Caselli var en förare som gick bort för några veckor sedan så denna dagen var för att hylla honom. Jag kände inte Kurt men det var riktigt häftigt att se hur mycket folk som bryr sig. Det var uppskattat till 3 000 personer som var där.

Igår körde jag på Milestone och det var sju grader och regnade ganska mycket så det var inte alls skönt men jag ville ändå köra klart mina pass. Jag var i stort sett själv på banan och det var skitigt och halt men jag såg det som riktigt bra träning och det var faktisk rätt så kul.

Förutom att köra cross och varit på gymmet har jag inte hunnit med så mycket annat än så länge, men det är ju för träningen jag är här så det är som det ska vara. Nästa vecka har jag planerat in mycket körning och annan träning så det kommer att bli en tuff vecka och det ser jag fram emot, och förhoppningsvis blir det lite varmare nästa vecka så jag slipper ha jacka och mössa på mig.

Hade bra!

2013-12-09 4:14
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.