Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Sommaren finner
man alltid på radio!

Senast skrev jag om korsord och hur jag tycker att det känns som fullständig avslappning och att det liksom hör sommaren till för mig. Snart börjar Sommar i P1, dessa lagom långa radioprogram, musik blandat med olika historier och berättelser från olika människors liv. Snart drar det igång och under denna tid kommer jag avregistrera mig från ljudbokstjänsten jag använt, för att istället koncentrera mig på dessa sommarpratare.

Det är inte bara P1 som levererar när det gäller pratare. I år kommer jag även lyssna på det som kallas sommarpodden – sommarpratande entreprenörer är fokus (sommarpodden.se). Jag kan riktigt höra hur det kommer att handla om lyckanden, misslyckanden, pinsamheter, framgångar, risktagande och allt som hör entreprenörskap till.

Idag arbetar jag bland annat som affärsutvecklare på Drivhuset. Drivhuset finns på Örebro Universitet och vi hjälper studerande att starta upp företag. Entreprenörskap är ett ord jag använder åtta gånger om dagen. Nog för att man ska ha semester när man har semester, men jag har blivit blir biten av entreprenörskapet på ett sätt som gör att jag bara inte kan låta bli att lyssna på dessa pratare i sommar.

Sommar i P1 drar igång 20 juni och sommarpodden 8 juli. Jag längtar!

2015-06-17 21:01
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.