Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Händelserik sommar

Sommaren är snart slut och min har varit väldigt händelserik. Var i Sverige en sväng och hade underbara häng med kusiner och vänner. Härliga soliga dagar med familjen och massa jordgubbar!

Väl tillbaka i London har Jag lyckats skaffa mig tre olika jobb! Ett på en klädaffär som heter French Connection, en som en bartender på en teaterbar och en på en reklamfirma. Så de senaste veckorna har varit nonstop för mig. Vilket jag vanligtvis älskar men nånstans mitt i jobbhetsen orkade jag inte mer och har nu bestämt mig för att tagga ner lite så att jag har mer tid för att träna och sjunga.

Innan dessa intensiva veckor hann jag besöka OS-parken med en av mina kompisar - riktigt stor och mysig park i östra delen av London!

2014-09-09 16:49
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.