Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Blomsterhavet vid Towern

I helgen var jag och jobbade i södra London, på bussen på väg hem åkte jag förbi Tower of London - jag har aldrig varit där förut så jag bestämde mig för att hoppa av och kolla in det.

Under mina år i London har jag blivit ganska turistskygg och befinner mig väldigt sällan på platser dit turisterna drar sig. Tower of London är ett sådant ställe och på en solig söndagseftermiddag var det smockat med folk så jag stannade inte länge.

Men jag tog en bild på dessa fantastiska blommor - "poppy" kallas de för, vallmoblommor som används som en symbol för alla dem som dog i första och andra världskriget. Om man är i London så känns det här som ett ställe man "ska" besöka.

2014-10-02 23:41
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.