Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Krävde högklackat
för jobb i butiken

För några veckor sedan fick vi reda på att vi nu var tvungna att ha på oss högklackade skor på jobbet!

Som ni kanske vet så jobbar jag i en klädbutik som heter GUESS, det är mycket springande upp och ner i trappor och vi sitter aldrig ner under arbetstid. Så när vi fick detta beslut  blev vi både arga och trötta.

De flesta av våra chefer är män så de har ingen aning om hur ont det gör efter några timmar i obekväma skor. Men i samband med detta gav de oss en ganska stor löneförhöjning så vi tänkte att det var kanske bäst att inte klaga direkt.

Jag, som bara jobbar en dag i veckan nu, har tyckt att det har funkat ganska bra, klart att man får ont i fötterna efter några timmar men man har vant sig. Jag har bara ett par ganska låga boots så det är lugnt för mig. Men förra veckan kom min chef in och sa att nu får vi inte ha boots eller kilklackar utan bara "vanliga" högklackade. Som ni förstår så blev de flesta riktigt förbannade.

Min sista dag är på lördag, jag är väldigt glad att jag slutar för det känns som om de kommer införa mer galna regler om hur man ser ut på jobbet.

Nästa steg - alla expediter måste ha balklänning?
2013-12-19 18:18
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.