Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

På disco med
rullskridskor

Igår fyllde Naomi, en av mina närmsta vänner år och som jag sagt tidigare så firas födelsedagar stort här. Vi slutade skolan vid 17. Då gick hela min klass cirka 15 pers hem till mig och Victor. När vi ska nånstans eller om vi ska samlas ett stort gäng så är vi oftast hemma hos oss - the Swedes - för att vi har en relativt stor lägenhet och vi bor nära skolan.

I alla fall, vi beställde hem pizza och åt middag och tårta tillsammans. Sen fylldes det på med mer folk som också ville fira Naomi. Vi hade det sjukt trevligt och roligt hemma hos oss och det är så skönt att bara umgås ibland och slippa tänka på all stress runt skolan. Men sen började det blir dags att dra sig mot kvällens höjdpunkt.

Vi åkte tunnelbana till Vauxhall som ligger i södra London, och runt hörnet om stationen låg den kritikerrosade klubben - Rollerdisco. Klubben är precis som namnet ett disco där man åker rullskriskor - galet roligt!!

Man får rullskridskor och skydd där och sen finns det två "dansgolv" att åka runt på! Jag trodde att jag skulle vara ganska bra på det här men oj vad jag hade fel. Jag var absolut inte sämst i vår grupp men det var många där som var rena proffs.

En av mina kompisar och jag gick iväg för att kolla på ett roller-battle som hölls i ett rum, och jag kan bara säga att jag var sjukt imponerad. Min kompis Reece blev så inspirerad att han bestämde sig för att köpa ett par rullskridskor själv och bli grym på det. En galet lyckad kväll som inte kunde blivit bättre. Nedslaget kom väl när vi kom hem vid halv 4 och möts av en lägenhet som vi hade lämnat som ett bombnedslag. Som tur är har jag vänner som var villiga att hjälpa oss städa imorse!

2013-03-25 22:19
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.