Logotyp Sydnärkenytt
23 January 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Vi gör rader
av auditions

Nu har jag äntligen börjat 3:an - sista året på min utbildning!

Vi hade blivit förvarnade om att 3:an skulle bli tuff men jag kan lätt säga att det här var vi inte förberedda på. Denna termin förbereder vi oss för att gå ut i arbetslivet och den största delen handlar om hur vi hanterar auditions.

Vi har fyra “låtsas-auditions” varje vecka - inför dessa måste vi ha gjort research om danskompaniet/musikalen vi ska göra audition till samt ha kläder som är passande för sammanhanget. Att hitta kläder tar otroligt mycket mer tid än vad man tror.

Nu på tisdag ska jag göra audition för musikalerna Chicago (i sång, så då måste jag också sjunga en passande låt) och Oliver. Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig alls så det blir spännande. Annars rullar vardagen på och jag har mindre fritid än vad jag någonsin haft men jag njuter ändå till fullo!

Här är några från min klass när vi gjorde audition för Hairspray
2013-09-29 21:40
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.