Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Nu ska jag vidare
till nästa äventyr

Det här blir mitt sista inlägg på den här London-bloggen, för jag ska flytta hem!

När jag skriver detta sitter jag på en tunnelbana och har precis sett min favorit musikal "Wicked" för sjätte gången. I morgon åker jag hem och jag vet inte när jag kommer tillbaka. Jag har längtar ett tag nu efter att få flytta hem, vara nära min familj och jobba som musikalartist i Sverige och nästa år kommer jag förhoppningsvis att göra detta.

London har varit en underbar plats att bo på de senaste tre åren - jag har lärt mig otroligt mycket och jag är tacksam för alla jag träffat här. Men nu ska jag vidare på nästa äventyr och vi får se vart det leder mig.

Tack alla som läst min blogg, jag hoppas att mina tips har varit till hjälp!

2014-12-31 0:30
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.