Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Breakfast club -
helt sjukt gott

Sagolika pannkakor på Frukostklubben.
 

Här är ett tips på mitt absoluta café. Det här stället har allt - frukost, lunch, middag och drinkar. Det de gör allra bäst är dock frukosten (därav namnet!).

Man kan köpa i princip vad som helst, pannkakor, alla olika slags mackor, yoghurt, gröt och allt är helt sjukt gott. Men min favorit i deras sortiment är deras banan- och jordnötssmörsmoothies. Jag dricker upp den på mindre än en minut så jag måste verkligen bita mig i tungan när jag beställer den.

Det är fullt av folk i olika åldrar, och väldigt studentvänligt eftersom priserna inte är så farliga. Om ni går dit en helg får ni räkna med minst en timmes kö. Längst köer är det under morgonen, men det är verkligen värt väntan.

Breakfast club ligger i Angel, Soho, Old street och Spitafields market!

Man kan köpa i princip vad som helst, pannkakor, alla olika slags mackor, yoghurt, gröt och allt är helt sjukt gott. Men min favorit i deras sortiment är deras banan- och jordnötssmörsmoothies. Jag dricker upp den på mindre än en minut så jag måste verkligen bita mig i tungan när jag beställer den.

Det är fullt av folk i olika åldrar, och väldigt studentvänligt eftersom priserna inte är så farliga. Om ni går dit en helg får ni räkna med minst en timmes kö. Längst köer är det under morgonen, men det är verkligen värt väntan.

Breakfast club ligger i Angel, Soho, Old street och Spitafields market!

2013-02-26 23:00
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.