Logotyp Sydnärkenytt
13 August 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Bara dagar kvar
på min utbildning

Laddar för examensföreställningar.

Så nu har jag kommit fram till min sista show på Urdang, min skola  De närmaste dagarna är fyllda med repetitioner och tekniska genomgångar innan den första föreställningen som är på torsdag. Det känns konstigt att allt är på väg att ta slut nu. Jag har bara dagar kvar av min utbildning som jag har hållit på med i tre år och för första gången i mitt liv vet jag inte hur min höst ser ut.

Beviset - Place de Narvik i Paris

Jag har drömmar och mål som jag vill uppnå men framtiden just nu är ganska oklar. Jag borde vara rädd och nervös kanske, men jag är ganska förväntansfull på det osäkra och okända. Men vi får se, om några veckor kanske jag säger något helt annat.

För några veckor sedan tog jag bussen och båten över till Frankrike för att tillbringa en helg med två av mina bästa vänner. En av dem bor i Paris så vi sov över i hennes lägenhet mitt i stan och kände oss väldigt parisiska! Vädret var perfekt och vi hann med massa roligt.

Bussen till Paris kostar 200kr/väg och tar ca sju timmar (men man åker under natten så det är inte så farligt!) Paris är en perfekt weekend stad men jag känner att jag passar bättre in i London!

Ett glatt gäng firade midsommar i London.

I år har vi inte tid att fira midsommar (mitt i vår sista show) men förra året hade vi en riktigt bra mysig midsommar. Det är på högtiderna man verkligen märker att man inte är i Sverige och det är då som vi brukar dra ihop ett gäng svenskar och fira tillsammans så att man får en liten bit av Sverige här också!

Så förra året träffades vi alla hos en kompis som bor i ett hus med en stor trädgård. Vi gjorde kransar av blommor och blad som vi hittade. Sen åt vi en ordentlig svensk midsommarmiddag med sill, potatis och jordgubsstårta! Vi avslutade hela kalaset med en brännbollsmatch. Kvällen kunde inte ha blivit mer perfekt! 

2014-06-18 12:53
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.