Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Mysigt och prisvärt

Milkshake hos Bills, sisådär - men jag är bortskämd.

Tänkte att det var dags med ett restaurangtips, det var ju ett tag sen!

För några dagar sedan var jag på Bills för första gången, det ligger i Angel där jag bor men jag tror att kedjan finns på flera ställen i London. Själva restaurangen är väldigt mysigt inredd. Lantligt och hemtrevligt är orden jag skulle beskriva stället med.

Förutom att Bills är en restaurang där man kan äta frukost, lunch och middag så här de också varor som man kan köpa och det är verkligen allt mellan himmel och jord - allt från salladsdressing till tygkassar.

När jag var där beställde jag en halloumi-burgare och till efterätt en milkshake. Burgaren var riktigt god men milkshaken var väl sådär, inte tillräckligt mycket glass i den för min smak (i och för sig så jämför jag den med den helt sjukt galna milkshaken som man får på the Breakfast Club, den är ganska svårslagen...)

Det här är ett perfekt ställe att ta en lunch med en kompis på eller om du bjuder ut dina föräldrar på en middag (då det inte är så jättedyrt 😊 Mysigt och prisvärt skulle jag säga : )

2013-10-07 21:21
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.