Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Ny jättebra musikal

Hej, nu var det ett tag sen sist. Jag är mitt uppe i repetitioner av vår sommarshow, så det tar upp mestadels av mina dygn. Mycket att tänka på och man är slut varje dag man kommer hem!

För någon vecka sedan slutade vi dock tidigt en dag och bestämde oss för att gå på musikal. Den här gången blev det en nyöppnad musikal (den har gått på Broadway ett tag och kammat hem flera priser) ONCE heter den och är baserad på en film med samma namn. 

Jag har inte sett filmen så jag hade inget att jämföra med men jag tyckte att det var mycket bra, en väldigt annorlunda musikal på många sätt. Otroligt bra skådespelare och musiker. Musikalen utspelar sig mestadels på en bar så i pausen omvandlades baren på scenen till en riktig bar så att man själv fick gå upp och köpa öl eller cider, en cool grej som gjorde att man kände att man nästan var med i musikalen själv!

Biljetterna kostade bara 20 pund så om du är i London över sommaren är den verkligen värd att se.

Jag var där!
2013-06-21 0:23
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.