Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Inför jazzdansprovet

Här är min klass innan vårt prov i Jazzdans, alla dansade varsitt solo. Förresten! Jag fick feedback på alla mina prov - A i alla ämnen förutom Jazz där jag fick ett högt B - så jag är super nöjd 😊

Hej! Nu var det ett tag sen jag bloggade. Jag har haft lov och var hemma i Sverige ett tag, galet najs att bara ta det lugnt, träna när jag ville och träffa massa kompisar!
Hemma firade jag Valborg och min födelsedag med mina bästa vänner här hemma i Sverige, vi åt en stor middag hemma hos Johanna och sen gick vi ut och dansade och drack drinkar, kunde inte blivit bättre!

Nu är jag tillbaka i London och vår sommartermin har börjat. Vi ska nu göra en sommarshow där jag är med i två stora musikalnummer – Chess och Legally Blonde och ett Contemporary dansnummer.

Förutom rep inför showen så har vi bara vanliga klasser, nu är hela skolan blandad så alla har klasser med varandra vilket är kul och jobbigt på samma gång. Kul för att det är roligt att hänga och jobba med kompisar som man vanligtvis inte har klasser med och jobbigt för att min vanliga klass jobbar väldigt bra och fort tillsammans så det uppstår sällan problem. Men det positiva överväger det negativa, så det är bra!

Nu har sommaren kommit till London vilket är väldigt skönt. Så på rasterna försöker vi njuta så mycket det går och ligger vanligtvis och solar i parken utanför skolan. Imorgon är vi lediga så då ska vi förhoppningsvis hitta på något kul!

Utsikt från vår lägenhet idag, så fint väder!

2013-05-27 3:16
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.