Logotyp Sydnärkenytt
23 January 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Mitt butiksjobb

Jag har ju inte berättat för er om mitt jobb! Varje helg åker jag till jag till Regent street (mitt i smeten av alla shopping gator) för att jobba i en butik som heter GUESS, vi säljer kläder, skor, smycken och handväskor.Jag skulle säga att vi är en motsvarighet till MQ i Sverige i prisklass.

Det är inte världens roligaste jobb men det funkar som ett helgjobb. Mina arbetskamrater är sköna och vi har kul på jobbet!

Den svenska bloggaren kenza gjorde en kampanj för butiken ett tag sen, så här såg det ut!
2013-10-16 8:25
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.