Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Inget är dåligt

i Book of Mormon

Den här musikalen har jag längtat efter att få se i två år och den har varit slutsåld varje dag sen den hade premiär i London i mars. Musikalen är skriven av skaparna av South Park och den har vunnit nio Tony awards (som är en Oscar för en musikal).

Varje dag har de ett lotteri där teatern lottar ut 20 biljetter för 20 pund styck (annars ligger biljetterna på 130 pund). Jag och Victor har varit där flera gånger innan men inte fått något napp. Så nu när båda våra familjer var här tänkte vi att vi skulle försöka på oss det igen - chanserna ökar ju, ju mer folk vi är! Och min syster var en av dem som fick sitt namn uppropat! Hon fick köpa två biljetter och valde att ge dom till mig och Victor, jag var nog den gladaste människan på jorden just då!

Och musikalen gjorde mig inte besviken. Det fanns ingenting dåligt med den! Sången var perfekt. Karaktärsarbetet var sjukt bra. Dansen och hela historien var fantastiskt och jag skrattade hela tiden. Så om ni kommer till London är det lätt värt att ställa sig i lotteriet i alla fall en kväll, vem vet, ni kanske vinner?

Åtråvärd biljett
2013-07-14 17:43
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.