Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Vi är stolta och glada över att kunna hälsa Eira Fuglstad välkommen som ny bloggare på Kumlanytt!

Jag bor i London för att dansa och sjunga

Jag heter Eira och är en Kumlatjej som nu bor i London för att dansa, sjunga och spela teater på heltid. Jag flyttade hit hösten 2011 då jag hade blivit antagen till Urdang Academy, som är en av de bästa skolorna i Storbritannien för att utbilda sig till musikalartist.

Jag var jättetaggad på att börja men det var så klart också väldigt nervöst att flytta till ett nytt land, med språket och  den nya kulturen och framförallt skolan.Men lite bättre gjorde det att jag hade gått gymnasiet på Lunds dans- och musikalgymnasium där jag kände att jag hade blivit förberedd på den tuffa konkurrensen som väntade mig här.

Nu har jag gått hälften av min utbildning och jag fullkomligt älskar den, visst är det riktigt tufft vissa dagar men jag känner ändå att det verkligen är värt det. När jag är klar så hoppas jag på att kunna stanna och jobba i London. 

I bloggen kommer jag att ge er mina tips på vad man kan göra och se här - musikaler, caféer, bästa shoppingen -  men mest såklart om mitt vardagsliv som en student på en musikalskola mitt i hjärtat av London!

2013-01-22 23:00
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.