Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Gott och trångt

I veckan bestämde jag mig för att vi har haft alldeles för lite folk hos oss sen Zara, Naomi och jag flyttade ihop. När jag bodde med Victor och Louise så hade vi folk över hela tiden. Men det har som sagt inte vi haft. Så jag organiserade en trerätters middag där vi gjorde varsin rätt.

Naomi gjorde förrätten som bestod av chorizo, räkor och persilja i en citronsås - väldigt gott! Jag gjorde en klassiker - baconlindad kycklingfilet med potatisklyftor, sallad och en vitlökssås och Zara avslutade med en grym chokladtårta.

Det var fint att ha massa vänner hemma hos oss även om det blev ganska trångt. Men det var väldigt uppskattat och vi får nog snart göra det igen 😊

2013-11-30 17:32
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.