Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

De var faktiskt
sjukt duktiga...

En av mina bästa bästa vänner går på en annan musikalskola på andra sidan stan och i lördags hade han sin avslutningsföreställning där han spelade huvudrollen!

De gjorde musikalen "Bonnie and Clyde", som är en av mina favoritmusikaler (även om jag aldrig sett den live utan bara ett smygfilmat klipp på Youtube från Broadway). Jag hade väldigt höga förväntningar och de infriade alla - det var så sjukt duktiga och regin var makalöst bra.

Visst är det sant att vi snart kommer att tävla om jobb med dom men för en kväll lyckades jag bara njuta och leva mig in i historien istället för att sitta och kritisera!

2014-01-27 16:51
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.