Logotyp Sydnärkenytt
27 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Tuff industri men
glad att vara här

Ibland glömmer jag bort hur coolt det är att jag faktiskt bor i London. När vardagen tar över och man gör samma rutiner varje dag. Men så ibland när rutinerna bryts - som idag - så uppskattar man livet på ett helt nytt sätt!

Idag började jag dagen med att åka till min första reklamaudition, jag skulle göra reklam för ett möbelföretag och skulle spela en designer. Det var jättekul och jag ser fram emot nästa audition. Men på bussen på väg hem så tittade jag ut från fönstret istället för att titta på mobilen och jag insåg att jag har det bra här i London.

Även om det är svårt ibland, att industrin jag är på väg att gå in i är tuff, så tycker jag om London som stad och jag är glad att jag lever det liv jag gör.

Nu ska jag bara ta min examen och få ett West End-jobb och sen är allt precis som jag vill ha det...!

2014-03-28 1:43
Kommentera
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.